Noul Antrenor Cfr Cluj - Q3n3anntgek8tm

Din informaţiile Antena Sport Bursucul va conduce primul antrenament al echipei vineri de la ora 1800. Directorul de scouting Marius Bilașco a anunțat că noul antrenor va.


Prosport Confirmat Edi Iordănescu Este Noul Antrenor Principal De La Cfr Cluj Oficial Video Foto

Marius Sumudica e liber de contract din martie iar acum a primit oportunitatea de a se lupta din nou pentru trofeul Ligii 1.

Noul antrenor cfr cluj. June 2 2021. CFR Cluj are un nou antrenor. Marius Sumudica este noul antrenor al campioanei care fiind liber de contract a semnat.

Paulo Sergio a fost demis din cauza lipsei rezultatelor chiar dacă Paszkany a recunoscut că uneori acest aspect e nedrept. Din informaţiile Antena Sport Bursucul va conduce primul antrenament al echipei. Infrangerea de sambata a CFR-ului in fata Rapidului i-a fost fatala lui Jorge Costa.

Prima reacție a tehnicianului. Dan Petrescu noul antrenor al campioanei CFR Cluj. Bursucul s-a înţeles deja cu Neluţu Varga Dan Petrescu s-a înţeles deja cu Neluţu Varga şi va deveni azi noul antrenor al campioanei CFR.

Dan Petrescu a părăsit-o pe CFR Cluj cu care a cucerit trei titluri de campion în ultimele trei sezoane. Iordănescu a avut o experiența nereușită la CFR în 2018 când a rezistat doar 3 partide pe banca ardelenilor reușind în acea perioadă să câștige și un trofeu Supercupa României. Când ar putea fi anunţat noul antrenor al lui CFR Cluj.

Nu pot să comentez legat de niciun antrenor. Decizia a fost făcută publică luni. CFR Cluj are un nou antrenor-Sumudica a semnat cu ochii inchisi.

Acesta va părăsi postul de selecționer al reprezentativei U21 pentru a-l înlocui pe Dan Petrescu 52 de ani. Între timp Varga a găsit un nou antrenor pentru campioana Ligii 1. Dan Petrescu s-a înţeles deja cu Neluţu Varga şi va deveni azi noul antrenor al campioanei CFR.

Edward Iordănescu a fost numit vineri la conducerea echipei CFR Cluj și îl va înlocui pe Dan Petrescu fostul antrenor demis în urmă cu câteva zile. Marius Bilașco directorul sportiv al celor de la CFR a spus că zilele următoare se va ști 100 numele noului antrenorCând va fi ceva oficial și concret va afla toată lumea. Îți dau cuvântul meu de onoare că am semnat aproape cu ochii închiși că am.

Costel Gâlcă a făcut lumină. Actionarii CFR-ului au decis să îl demită pe Jorge Costa în urma unei şedinţe care a durat peste 5 ore. Până atunci ultimele detalii dintre cele două.

Ioan Andone este noul antrenor la CFR Cluj anunta Digisport. Dan Petrescu noul antrenor al campioanei CFR Cluj. Patronul echipei CFR Cluj Neluţu Varga i-a demis pe antrenorul Marius Şumudică şi pe preşedintele Marian Copilu.

Marius Șumudică a oferit primele declarații la Digi Sport după ce a semnat cu CFR Cluj și a dat de înțeles că vom vedea un cu totul alt antrenor. Ce a spus despre varianta de a deveni antrenor principal la CFR Cluj. Mă bucur să fiu din nou aici.

Tenis US Open. CFR Cluj se confruntă cu o nouă problemă după valul de îmbolnăviri cu COVID-19. Antrenorul Dan Petrescu infectat și el cu noul coronavirus nu va putea sta pe bancă le meciurile echipei în cazul în care feroviarii vor fi reprogramați în perioada imediat.

EXCLUSIV Adrian Mutu a bătut palma cu CFR Cluj și va fi prezentat chiar de Ziua Națională. Conducerea lui CFR Cluj anunță când va fi numit noul antrenor. Ne-am înţeles telefonic mîine merg la Cluj să semnăm contractul a.

Marius Șumudică 50 de ani a ajuns într-un final la un acord cu Ioan Varga finanțatorul celor de la CFR Cluj privind rezilierea contractului. Noul antrenor de la CFR Cluj Marius Șumudică a declarat că are planuri mari cu echipa din Gruia și promite o schimbare radicală. Acesta a semnat un contract pe două sezoane cu echipa din Gruia.

Marius Șumudică este noul antrenor al echipei CFR Cluj. CFR Cluj are un nou antrenor. Mulţumesc patronatului şi conducerii pentru încrederea arătată.

Antrenor nou la CFR Cluj după ce Dan Petrescu a fost confirmat cu COVID-19. Prezentarea oficiala a lui Iordanescu va avea loc miercuri de la ora 1300 la Cluj. News Alert Marius Șumudică este noul antrenor de la CFR Cluj.

Bursucul s-a înţeles deja cu Neluţu Varga. Edi Iordănescu noul antrenor al lui CFR Cluj. Adrian Mutu 41 de ani va fi noul antrenor al celor de la CFR Cluj.

Antrenorul care a devenit campion cu Astra Giurgiu revine in Romania dupa patru ani in care a antrenat in strainatate. În această dimineaţă Şumudică şi staff-ul tehnic nu au putut intra pe stadionul Dr. Surse autorizate au dezvăluit pentru Gazeta Sporturilor că Briliantul are șanse mari să fie.

Finanţatorul CFR-ului Arpad Paszkany a anunţat că noul antrenor al echipei din Gruia este Eugen Trică. Am semnat cu ochii închiși. Conducerea clubului CFR Cluj a oferit noi detalii despre negocierile cu un nou antrenor după plecarea lui Dan Petrescu.

Când va începe noul mandat la CFR Cluj după ce Șumudică a reziliat articol scris de Digi Sport 28082021 1627. Acesta va părăsi postul de selecționer al reprezentativei U21 pentru a-l înlocui pe Dan Petrescu 52 de ani. Adrian Mutu 41 de ani va fi noul antrenor al celor de la CFR Cluj.

Edi Iordanescu s-a despartit de CFR Cluj chiar daca a castigat al patrulea titlu consecutiv cu echpa feroviara. Urmaşul lui Petrescu ar putea fi anunţat după duelul de joi cu CSKA Sofia. Clubul de fotbal CFR Cluj nu a făcut niciun anunț oficial cu privire la noul antrenor.

Eugen Trică fosta vedetă a vişiniilor din sezonul 2007-2008 când CFR Cluj a. Marius Sumudica 50 de ani e noul antrenor al campioanei Romaniei CFR Cluj si va semna miercuri contractul cu echipa din Gruia. Marți am început negocierile serioase cu președintele Marian Copilu și astăzi nr.

CFR Cluj are incepand de marti un nou antrenor. Edi Iordanescu a ajuns la un acord cu conducerea clubului din Gruia si ii ia locul lui Dan Petrescu informeaza Digi Sport. A mai fost un episod acum doi ani şi ceva care s-a terminat mai repede decât ar fi fost normal.

Constantin Rădulescu din Cluj.


Dan Petrescu Noul Antrenor Al Cfr Cluj Dcnews


Fotbal Edi Iordănescu Noul Antrenor Al Echipei Cfr Cluj Agerpres Actualizează Lumea


Twe7bhs R7yucm


Breaking News Răsturnare De Situaţie Edi Iordănescu Are Sanse Uriase Să Devină Noul Antrenor Al Cfr Ului


Oficial Edi Iordănescu Noul Antrenor De La Cfr Cluj Este Un Moment Extrem De Delicat Am Incredere Deosebită In Jucători


Ht7vqtglnw8egm


Q3n3anntgek8tm


Cfr Cluj Marius șumudică și A Intrat Deja In Rol A Inceput Războiul


Marius șumudică Prima Reacție După Ce A Semnat Cu Cfr Cluj Cand Au Inceput Negocierile


Surpriză Totală La Cfr Cluj Noul Antrenor Debutează Chiar Astăzi Pe Banca Ardelenilor In Europa League Dan Petrescu Si A Dat Si El Acordul Pentru Mutare


Surse Victor Pițurcă Este Noul Antrenor De La Cfr Cluj Romania Liberă


Cfr Cluj Wikipedia


Marius Sumudică 100 Noul Antrenor De La Cfr Cluj Cand Semnează Cum Au Reacţionat Conducătorii Si Ce Obiectiv Are Exclusiv


News Alert Marius șumudică Este Noul Antrenor De La Cfr Cluj Prima Reacție A Tehnicianului Am Semnat Cu Ochii Inchiși


Marius șumudică A Plecat De La Cfr Cluj Cați Bani Primește Despăgubiri și Cine Este Noul Antrenor Al Echipei


Noul Antrenor Fcsb A Vorbit Despre Meciul Cu Cfr Cluj Cine Este și Ce Crede Despre


Exclusiv Marius șumudică Noul Antrenor Al Lui Cfr Cluj In Proporție De 99 9 Cand Ar Urma Să Semneze


Ze4obllkse Atm


Cfr Cluj Data De Gol Cine Va Fi Noul Antrenor Al Echipei

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url
Advertisement here
Advertisement here
Advertisement here